Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FRANCES HA
FRANCES HA (2012)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Noah Baumbach
Szereplők:Josh Hamilton, Greta Gerwig, Mickey Sumner, Charlotte D'Amboise, Adam Driver, Hannah Dunne, Michael Esper, Grace Gummer, Patrick Heusinger
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:86 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A 27 éves Frances (Greta Gerwig – Rómának szeretettel, Csak szexre kellesz, Arthur, a legjobb parti) gyakornok egy tánctársulatnál. A New York-i fiatalok problémákkal teli hétköznapjait éli, nap mint nap fontos kérdésekkel szembesülve: az álmait kövesse, vagy inkább keményen dolgozzon a jövõjéért? Költözzön albérletbe, vagy a barátainál lébecoljon tovább? És mi a helyzet a legjobb barátnõjével? Frances mindenekelõtt a boldogságot keresi, amiért képes meglehetõsen váratlan és mindenekelõtt felelõtlen döntéseket hozni – például azt, hogy átruccanjon Párizsba.

Az itthon is népszerû Csajok címû sorozat félig komikus, félig drámai szellemiségében fogant Frances Habejárta a világ filmfesztiváljait: Telluride és Toronto után az európai premierje idén Berlinben volt, azóta többek között Karlovy Varyban nyûgözte le a nézõit. A New Yorkban és Párizsban forgató Baumbach szeretett volna mind képi, mind zenei megoldásaiban az élete meghatározó filmjei, Truffaut és Godard alkotásai elõtt tisztelegni, de a Frances Ha a klasszikusok ismerete nélkül is maximálisan befogadható, ízig-vérig mai mozi, mely hatalmas mosollyal mesél a mindenki számára ismerõs problémákról.

Az év legbájosabb vígjátéka Amerikában villámgyorsan kultstátuszba került, a kritikusok egybehangzó lelkesedését is elnyerve: a rottentomatoes.com oldalon a tetszési indexe 93%!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Eredeti mozielõzetes
Ajánlók