Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A CSODACSAPAT
LES SEIGNEURS (2012) - FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Sport, Vígjáték
Rendezte:Olivier Dahan
Szereplők:Jean Reno, Gad Elmaleh, José Garcia, Omar Sy, Joey Starr, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Ramzy Bedia
Forgalmazó:MTVA
Feliratok:Halláskárosultaknak: Magyar, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 2.0
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:97 perc


6990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Patrick Orbera ünnepelt futballsztár – volt. A sikeres pályán töltött éveket a kezdetekben még eredményes edzi karrier követte, de napjainkra lecsúszott, alkohol- és drogfügg kezelhetetlen lumpenné lett. Tarthatatlan életvitele, és egy él tévé msorban elkövetett tettlegessége következtében kislányától is eltiltja a bíróság. A bírón a jó útra térés reményében egy Bretagne partjainál található kis szigetre „számzi”, ahol egy kilátástalan sorsú közösség küzd a tisztességtelen ingatlan befektetkkel a halfeldolgozó üzemük bezárása ellen. Utolsó reményük a konzervgyár futballcsapata, amely egy véletlen folytán még versenyben van a nemzeti kupáért folyó küzdelemben. Ha további három mérkzésüket megnyerik, megmenthetik a szigetlakók egyetlen bevételi forrását, a halfeldolgozót. A helyi halászokból álló hobbi csapat esélytelen a további küzdelmekben, csak a csoda segíthet rajtuk. Orbera, a saját és a szigetlakók nehéz helyzetét átérezve egy hirtelen ötlettl vezérelve elszánja magát: az utolsó nagy lehetséget megragadva egykori pályatársait, játékosait összeverbuválja a nemes cél érdekében.

A „csodacsapat” tagjainak mindegyike már régen eltávolodott a futball világától. Mindenkinek különböz testi, lelki bajai vannak; a foci az, ami a legkevésbé érdekli ket. Az egykori
klasszisok, akik egymással sem jönnek ki, egy ideálisnak közel sem mondható környezetben, számos kacagtató kalandon keresztül csiszolódnak csapattá a helyi halászokkal.