Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TÖKÉLETLENEK
SUICIDE KINGS (1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Maffiafilm, Vígjáték
Rendezte:Peter OFallon
Szereplők:Mark Watson, Christopher Walken, Denis Leary, Nina Siemaszko, Jay Della, Henry Thomas
Forgalmazó:NavigÁtor Film
Hang:Magyar - Digital Surround
Angol - Digital Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:106 perc


399 Ft.Nem kapható


Carlo Bartolucci (Christopher Walken) a környék ura, akitõl mindenki tart. Ezért vall nagy merészségre, amikor néhány férfi elrabolja õt törzshelyérõl, ráadásul a nyomaték kedvéért meg is csonkítják. Az emberrablók egy számukra fontos lányt akarnak túszukért cserébe, és hogy a várakozás unalmas óráit megtörjék, kártyázni kezdenek. A játékba bevonják Bartoluccit is, azonban a férfi nemcsak a póker, hanem az emberi lélek sötét oldalának is jó ismerõje.

A csapat tagjai így rövidesen megtapasztalják, hogy milyen az, amikor nem a megfelelõ emberrel kezdenek ki, aki ráadásul ezt nem is hagyja szó nélkül...

A Tökéletlenek izgalmas, de a fekete humort sem nélkülözõ film, amelyben a most is nagy élvezettel gonoszkodó Christopher Walken (Tiszta románc, Ponyvaregény, Az Amazonas kincse, Batman visszatér) szokás szerint remek alakítást nyújt, de partnerei (Jay Mohr – Az utca királyai, Nyomás!; Denis Leary – A pusztító, Fenegyerekek, Egy híján túsz; Henry Thomas – Szenvedélyek viharában, New York bandái) is felnõnek hozzá.