Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ELVESZETT VILÁG
THE LOST WORLD (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland
Rendezte:Stuart Crime
Szereplők:Bob Hoskins, Elaine Cassidy, Peter Falk, James Fox, Matthew Rhys, Tom Ward
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Bolgár, Angol, Héber, Horvát, Magyar, Szerb, Szlovén
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:147 perc


2990 Ft.Nem kapható


Akárcsak az azonos címû Spielberg-filmben, itt is felbukkannak dinoszauruszok, és a látvány terén is ugyanolyan lenyûgözõ a BBC új alkotása, de a most megjelenõ film legalább egy szempontból mindenképpen testhosszal nyer a konkurens elõtt - ebben a kalandfilmben nem a látványt támasztották meg az alkotók egy vékony kis sztorival, hanem egy nagyszerû és generációk óta jól ismert, izgalmas történet életrekeltése érdekében vettették be a legújabb technikát!
Sir Arthur Conan Doyle klasszikus kalandregényének története a XX. század hajnalán játszódik. Challenger professzor vezetésével kis expedíció indul útnak a ködös Londonból, hogy feltárják egy Dél-Amerikai fennsík titkát. Ezen a civilizációtól elzárt területen egy elveszett világra bukkannak, ahol primitív õsemberek, indiánok és dinoszauruszok élnek!
A számtalanszor megfilmesített klasszikus új, monumentális változata nem csak a komoly sztárparádé miatt érdemel figyelmet, hanem a dinoszauruszok hihetetlenül pontos és „élethû” megjelenítése miatt is, amely a BBC nálunk is jól ismert, számos díjat nyert Dinoszauruszok - A Föld urai és a Szörnyek a földön címû sorozatok alkotógárdájának munkáját dicséri!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A rendezõ és a producer audiokommentárja
Így készült a film