Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
APA ÉG!
THATS MY BOY (2012) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Sean Anders
Szereplők:Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Arab, Angol, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Izlandi, Lengyel, Litván, Magyar, Orosz, Portugál, Román, Szerb, Szlovák, Szlovén, Török
Hang:Orosz - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Cseh - Dolby Surround
Lengyel - Dolby Surround
Török - Dolby Surround
Ukrán - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:110 perc


3990 Ft.Nem kapható


Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnõjével (Eva Amurri Murtino) - melyik kamaszfiú ne álmodozna errõl -, és miután kapcsolatuk leleplezõdik, Ms. McGarricle-t börtönbe zárják. Szerelemgyerekük, Todd (Andy Samberg) felnevelése pedig a fiatal Donnyra marad.

30 évvel késõbb, Donny hírét veszi, hogy fia - aki közben sikeres üzletember lett -, házasodni készül, és egy jómódú család lányát (Leighton Meester) fogja elvenni. Donny bajban van, több tízezer dolláros tartozást halmozott fel, és végül arra az elhatározásra jut, hogy felkeresi évek óta nem látott fiát. Az esküvõ elõtti hétvégén beköltözik a fiatalokhoz, és nekilát bepótolni az elmulasztott éveket, teljesen felforgatva ezzel a hétvégi ünnepséget, és Todd addigi életét.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kimaradt jelenetek, köztük a kádas jelenet
Bakigyûjtemény