Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HOLDHERCEGNŐ
THE SECRET OF MOONACRE (2008) - MAGYAR-ANGOL-FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, Családi, Kaland, Romantikus
Rendezte:Csupó Gábor
Szereplők:Dakota Blue Richards, Juliet Stevenson, Tim Curry, Tóth Tamás, Augustus Prew, Szathmári György, Natascha McElhone, Ioan Gruffudd
Forgalmazó:Hungaricom
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:99 perc


5990 Ft.Nem kapható


A történet fõhõse a tizenhárom éves Maria (Dakota Blue Richards), aki édesapja halála után nevelõnõjével, Miss Heliotrope-pal (Juliet Stevenson) kénytelen hátrahagyni addigi fényûzõ életét, hiszen örökségül csupán adósságot, és egy réges-régi könyvet kapott. Maria Holdfölde völgyébe költözik nagybátyjához, a rideg és megkeseredett Sir Benjamin-hoz (Ioan Gruffudd), aki rögtön elveszi a kislánytól a könyvet.



Az örökségül kapott ódon könyv nem mindennapi, hiszen egy titokzatos, õsrégi történetet mesél el, amelybõl Maria elõtt két család viszálykodása elevenedik meg: a Merryweather és a De Noir családok között folyik a harc a Hold varázsgyöngyeiért. A kislány ahogy egyre jobban belemélyed a történetbe, rádöbben, hogy Holdfölde veszélyben van, és õ a kiválasztott, az utolsó Holdhercegnõ, aki megmentheti azt. A következõ telihold elõtt meg kell találnia a holdgyöngyöket, és ki kell békítenie a két családot, ezáltal helyreállítva az ember és természet közötti egyensúlyt. Különben beteljesül a Merryweather családot üldözõ átok, a természet beteljesíti bosszúját, és elpusztul egész Holdfölde, az ott élõkkel együtt. A kérdés, hogy vajon a kis Maria véghez tudja-e vinni küldetését, hiszen a De Noir család feje, Sir William De Noir (Tim Curry) nem könnyíti meg a feladatát.



A Holdhercegnõ elbûvölõ története a család minden tagja számára tanulságos mondanivalóval bír. A gyönyörû és misztikus – részben magyarországi helyszíneken forgatott - tájakon játszódó, drámai fordulatokban bõvelkedõ történetben nagy szerepet kap a család, a szerelem és a bátorság. Így minden generáció megtalálhatja a maga számára fontos üzenetet ebben a kétségtelenül izgalmas és látványos családi filmben, amelyben nagyszerûen ötvözõdik a klasszikus mesefilmek bája a modern fantasy világával.