Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HŐSÖK - 1.ÉVAD 2. LEMEZ
HEROES - SEASON 1 (2006) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Fantasy, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Milo Ventimiglia, Masi Oka, Hayden Panettiere, Jack Coleman, Ali Larter, Greg Grunberg
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:126 perc


690 Ft.Nem kapható


A lemezen található epizódok:

Egy hatalmas ugrás
Ütközés
Hirok

A világ változik, és változunk mi is… Pontosabban néhányan közülünk új képességeket fedeznek fel magukban. Egy rendõr meghallja mások gondolatait, egy diáklány csontjai összeforrnak, és nem hal meg még akkor sem, ha magasból zuhan alá - halhatatlan lesz -, valaki képes átmenni a falon, mások repülni tudnak, vagy megállítani az idõt, van aki önkívületi állapotban megfesti a jövõ kulcsfontosságú pillanatait. Egyre többen fedeznek fel magukban korábban természetfelettinek tartott képességeket.

Mi történt? Az emberiség az evolúció egy újabb fokára lépett? Egy titkos kísérlet eredménye a változás? Vagy más titkok állnak a háttérben? Kik õk? Mutánsok, földönkívüliek, vagy egyszerûen Hõsök, akiknek küldetésük van?

Miután tudomást szerez apja haláláról, Mohinder Suresh genetikus-professzor New Yorkba utazik, hogy kiderítse, miért ölték meg az idõs tudóst. Rájön, hogy mások is érdeklõdnek apja kutatásai iránt, és rádöbben arra is, hogy kapcsolat van a gyilkosság és a világban felbukkanó mutánsok megjelenése között. Hamarosan az is kiderül, hogy nem minden szuperképességgel megáldott "hõs" szeretné a világ megmentésére használni tudását… van, aki éppen az elpusztítására készül!