Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MEGINT 17
17 AGAIN (2009) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Romantikus
Rendezte:Burr Steers
Szereplők:Katerina Graham, Mario Cassem, Hunter Parrish, Adam Gregory, Michelle Trachtenberg, Sterling Knight, Thomas Lennon, Matthew Perry, Allison Miller, Leslie Mann, Zac Efron
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar, Román
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:98 perc


2990 Ft.Nem kapható


Ha lehetõséged lenne rá, hogy tinédzserként újra kezdd az életedet, megtennéd? A harmincas éveiben járó Mike O’Donnell igen – és egy szép napon egy megmagyarázhatatlanul mágikus pillanatban el is jön a nagy lehetõség! Egyik percrõl a másikra Mike ismét a középiskolában találja magát, ahol õ a kosárlabdacsapat sztárja, a lányok kedvence, és még saját gyerekei iskolatársa is egyben... így aztán, ha nagyon igyekszik, Mike most nem túl jó apából a srácok legjobb barátjává válhat, és feleségével is rendbe hozhatja tönkrement házasságát.



Zac Efron (Hajlakk, High School Musical – filmek) a fiatalabb, Matthew Perry (Jóbarátok) az idõsebb Mike szerepében tapasztalja meg, hogy milyen, mikor az ember Megint 17. A fantasztikus idõcsavar segítségével ez az ellenállhatatlanul vicces vígjáték bebizonyítja, hogy életünk legjobb éve az, amit éppen most élünk!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Kiestem a szerepbôl!
Kisfilm - Zac retró táncmozdulatai
Kimaradt jelenetek