Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZÉP REMÉNYEK (1998) (SZINKRONOS KIADÁS)
GREAT EXPECTATIONS (1998) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Alfonso Cuarón
Szereplők:Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow, Hank Azaria, Chris Cooper, Anne Bancroft, Robert De Niro, Josh Mostel, Kim Dickens
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Lengyel, Magyar, Román, Török
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:107 perc


7990 Ft.Raktáron
Használt


Ethan Hawke (Kiképzés, Életeken át) és Gwyneth Paltrow (Iron Man, Két szeretõ) „lenyûgözõk” (Peter Travers, Rolling Stone) Charles Dickens a vágyról és a szenvedélyrõl szóló, klasszikus regényébõl készült romantikus mesében.

Estella visszavonhatatlanul Finn múzsájává és szenvedélye tárgyává válik, amint a férfi megpillantja õt. Noha figyelmeztetik, hogy a lány össze fogja törni a szívét, Finn eltökéli, hogy elnyeri szerelmét.
Évekkel késõbb Finn egy rejtélyes támogatónak köszönhetõen már igazi mûvész, és éppen New Yorkba készül, amikor ismét találkozik a csodás, ám hideg Estellával. A lány beleegyezik, hogy modellt áll a fiatal festõnek, Finn úgy érzi, leghõbb vágya végre beteljesülhet – ám lehet, hogy ezzel legsötétebb félelmei is valóra válnak.
A történet napjainkban, bohém mûvészek, nagy titkok és reménytelen szerelmek között játszódik.

Az Anne Bancroft (Diploma elõtt, Ég velünk!) és Robert De Niro (Szemtõl szemben, Apádra ütök) parádés alakításait is felvonultató, „kihagyhatatlan love story” (National News Syndicate) lenyûgözõ portrét fest két nagyon különbözõ emberrõl, akiket egymáshoz köt a sorsuk, akárhogy is tiltakozzanak ellene.