Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RAGADOZÓ PRÉDÁJA - SZÁMOKBAN AZ ERŐ, VEGYIFEGYVEREK


Formátum:DVD
Műfaj:Ismeretterjesztő film, TV sorozat
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Animal Planet
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:47 perc


990 Ft.Nem kapható


A ragadozó prédája sorozat a prédaállat szemszögébõl vizsgálja meg a természet legdrámaibb találkozásait, és bonyolult módszereket tár fel, melyeket az állatok annak érdekében vetnek be, hogy ne kerüljenek üldözõik gyomrába.



Szemet gyönyörködtetõ grafika és izgalmas felvételek mutatják be, mi is kell ahhoz, hogy túléljék egy félelmetes ragadozó támadását. Minden rész az ellenfelek statisztikai adatainak összehasonlításával kezdõdik. A tudományos vizsgálat feltárja, hogyan sikerül a prédaállatoknak túljárniuk támadóik eszén.



Számokban az erõ

A prédaállatoknak nagyobb túlélési esélyük van a ragadozókkal szemben, ha nagy csoportokba verõdnek össze. Párharcban a gnúnak kevés esélye van a krokodillal szemben, egy nagy gnú csorda azonban kavargó pata-és szarvrengeteg, ami megfélemlíti és megzavarja még a nagy hüllõket is. Nem messze a flamingók óriási seregekbe gyûlnek össze Kelet-Afrika tavain, és mivel több szem többet lát, nagyobb esély van arra, hogy idõben észrevegyenek egy közeledõ sast, és idõben elmeneküljenek. Az angliai partvidéken az éti kagylónak elsõ ránézésre nincs sok esélye a falánk varsacsigával szemben, ez azonban távolról sincs így.



Vegyi fegyverek

A szarvasgyík vérfüdõt kínál a verébnek. A mélytengeri garnélarák ragacsos anyagot fecskendez méregfogából. A köpködõ kobra oroszlánokat elrettenteni képes méreggel rendelkezik. Megtudjuk továbbá, melyik az a mérgezõ növény, mely gyomorbántalmakat okoz a falánk tapírnak.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése