Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZERELEM OLASZ MÓDRA
EVERYBODY WANTS TO BE ITALIAN (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Jason Todd Ipson
Szereplők:Jay Jablonski, Cerina Vincent, John Kapelos, John Enos III, Richard Libertini, Marisa Petroro, Perry Anzilotti, Anthony Russell
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:101 perc


2990 Ft.Nem kapható


Jake Bianski egy halpiacot üzemeltet Észak-Bostonban, csupa olasszal körülvéve. Évek óta odáig van Isabelláért, aki egykor a barátnõje volt, ma azonban már házas, három gyereke van, és továbbra sem érdeklõdik Jake iránt. A férfi azonban mindenkinek úgy mesél róla, mint a barátnõjérõl, többek között a szemrevaló állatorvos Marisának is, akivel alkalmazottai hozták össze egy szingliklubban. Marisa érdeklõdik Jake iránt, amíg az el nem kezd beszélni "barátnõjérõl". A férfi végül megkéri a lányt, hogy legyenek csupán barátok. Így is lesz.

Jake és Marisa mindketten olasznak tettetik magukat a másik elõtt, látszólag különbözõ, ám végsõ soron igen hasonló okokból. Ahogy a baráti kapcsolat halad elõre, Jake lassan elbizonytalanodik a lányt illetõen. Kétségek gyötrik, és nem mer lépni, hiszen mi lesz, ha Isabella mégis beadja a derekát. Mi lesz akkor, ha kiderül, hogy Marisa éppúgy nem olasz, ahogy Jake sem?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kimaradt jelenetek