Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DAVID ATTENBOROUGH: LÁTLELET A FÖLDRŐL
DAVID ATTENBOROUGH: STATE OF THE PLANET (2000) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Ismeretterjesztő film, Természetfilm
Rendezte:Kate Broome
Szereplők:David Attenborough
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.54:1
Hossz:150 perc


999 Ft.Nem kapható


Bármerre is nézünk, csak a zûrzavart tapasztaljuk bolygónk aktuális helyzetével kapcsolatban. Szó van az esõerdõk elpusztításáról, a globális felmelegedésrõl, a fajok kiirtásáról, az emelkedõ tengerszintrõl és az aszályról.



Az új millenium alkalmából David Attenborough a tõle megszokott tárgyilagossággal közelít a témához; a legfrissebb kutatások segítségével magyarázza meg a helyzetet, végre közérthetõ nyelven.



Három részbõl álló küldetése igazi földkörüli útra viszi: Kenyától Ecuadorig, a Maldív-szigetektõl a Húsvét-szigetekig, Dél-Afrikától Kaliforniáig.



Az elsõ epizódban felteszi a kérdést, vajon tényleg kihalás fenyeget-e egyes fajokat; akkor is releváns probléma ez, ha annyi életforma ismeretlen még számunkra? A második részben a krízis kiváltó okait vizsgálja. Az utolsó epizódban pedig azt feszegeti, hogy tetteinkkel a következõ száz évben hogyan befolyásolhatjuk a földi élet jövõjét.



David Attenborough a legmodernebb technikát veti be annak érdekében, hogy kiderítse tényleg beszélhetünk-e globális krízisrõl, és ha igen, úgy milyen megoldások segíthetik az emberiséget bolygónk megóvásában.