Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MADAGASZKÁR (BLU-RAY)
MADAGASCAR (2005) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Családi, Rajzfilm, Vígjáték
Rendezte:Eric Darnell
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar, Arab, Bolgár, Görög, Horvát, Izlandi, Lengyel
Hang:Görög - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Horvát - Dolby Digital 5.1
Izlandi - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby True HD
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:86 perc


7990 Ft.Nem kapható


A két Shrek és a Cápamese után a DreamWorks stúdió újabb fantasztikus számítógépes animációs filmje, a MADAGASZKÁR is felhõtlen kacagást ígér kicsinek és nagynak.

Amikor a New York-i Central Park állatkertjének négy elkényeztetett állata véletlenül hajótörést szenved Madagaszkár egzotikus szigetén, a városi aszfaltbetyároknak rá kell jönniük, hogy nem olyan könnyû boldogulni egy IGAZI dzsungelben!

Az eredeti angol nyelvû változatban igazi sztárok kölcsönzik hangjukat a fõszereplõ rajzfilmfiguráknak (Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer és Jada Pinkett Smith), de hírességek alakítják a pingvineket és a makikat is, élükön Julien királlyal.

A MADAGASZKÁR sziporkázó vígjáték, amelyben mindenki a saját két szemével láthatja, hogy milyen nagy az Isten állatkertje!

EXTRA! A madagaszkári küldetés elõtt azok a rosszcsont pingvinek összehoztak egy kis nyaralás elõtti balhét az állatkertben. Lássuk hát, miben sántikál a négy „bájos és zabálnivaló” gézengúz a saját agyament filmjében, a KARÁCSONYI KÜLDETÉSBEN!