Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MAGÁNY AZ ERDŐSZÉLEN
NA SAMOTE U LESA (1976) - CSEHSZLOVÁK

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Vígjáték
Rendezte:Jirí Menzel
Szereplők:Josef Kemr, Zdenek Sverák, Daniela Kolárová, Marta Hradílková, Martin Hradílek, Ladislav Smoljak
Forgalmazó:RTL Filmklub
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Cseh - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Jiri Menzel, a "cseh iskola" egyik legjelentõsebb képviselõjének, vígjátéka. A fõszerepet a kitünõ színész, Zdenek Sverak játssza (egyben a film forgatókönyvírója), akit fia Oscar-díjas filmjébõl, a "Kolából" ismerhetünk.



A történet egy család viszontagságairól szól, amelynek tagjai mindenáron meg akarnak venni egy hétvégi házat. Lavickovék vágya, hogy a többi "rendes" családhoz hasonlóan legyen egy saját hétvégi házuk. Zvon mérnök(aki egy régi malom büszke tulajdonosa) rábeszéli Lavickovékat, hogy a nyári szünidõ idejére béreljenek szobát az öreg Komarektõl, ugyanis a nagypapa azzal fenyegetõzik, hogy õsszel felköltözik a fiához a városba. Lavickovék remélve, hogy sikerül megvásárolniuk az öreg gazdaságát, segítenek neki a mezõgazdasági munkában és a régi ház felújításában. Az idõ telik, Komarek mégse költözhet a városba. Véget ér az õsz is. Télen az öregembert, aki megbetegedett, Lavickovék kórházba szállítják. Tavasszal, Komarek egészségi állapota tovább romlik, ezért az elõrelátó család jegyzõt hív, hogy végre nyélbe üssék az üzletet. A ház azonban üres. Talán meghalt?



Lavickovék reményei szertefoszlanak, amikor megpillantják a dolgozó Komareket a szántóföldön. Egy jó hangulatú, klasszikusan "cseh" stílusú vígjáték.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú - Jirí Menzel interjúk
Biográfiák
Képgaléria
Filmográfiák
Szöveges információk