Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TEKERD VISSZA HAVER
BE KIND REWIND (2008) - ANGOL-AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Kultúrsokk sorozat
Rendezte:Michel Gondry
Szereplők:Jack Black, Mia Farrow, Danny Glover, Mos Def, Arjay Smith, Melonie Diaz, Irv Gooch, Chandler Parker, Quinton Aaron
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Cseh, Magyar, Szlovák
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Szlovák - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:102 perc


3990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Mr. Fletcher (Danny Glover – Halálos fegyver-sorozat) videótékája New Jersey egyik kisvárosában található, és egy igazi õskori maradvány. Nemcsak azért, mert a házat összedõlés és lebontás fenyegeti, hanem azért is, mert nála csak VHS kazettákat lehet kölcsönözni.



Az üzlet egyre rosszabbul megy, így eldönti, hogy körülnéz a konkurenciánál. Elutazása elõtt a videótékát fiatal segédjére, Mike-ra (Mos Def – Galaxis útikalauz stopposoknak, 16 utca) bízza, és csak annyit kér tõle, hogy enyhén õrült barátját, Jerryt (Jack Black – Rocksuli, King Kong) tartsa távol, amíg visszatér. Utóbb kiderül, hogy kérése nem volt alaptalan, mert Jerry egy nem átlagos baleset elszenvedése után annyira feltöltõdik mágneses energiával, hogy jelenlétében a videótéka összes kazettájáról letörlõdnek a filmek.



A két barát a vészhelyzetben úgy dönt, hogy házilag leforgatják a filmeket. A hollywoodi kasszasikerek sajátos stílusú, rövidített verziói a bukás helyett a népszerûséget hozzák el nekik.