Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DANIELLE STEEL: EMLÉKEZÉS
DANIELLE STEEL - REMEMBRANCE (1996) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Bethany Rooney
Szereplők:Eva La Rue, Jeffrey Nordling, Angie Dickinson, James Calvert, Michael Lowry, Tom Kurlander, Amanda Tapping
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:87 perc


2490 Ft.Nem kapható


A gyerekkori emlékek egy életre belénk ivódnak, ahogy Vanessa Fullerton számára anyja tragikus halála is olyan rémálom volt, melyet sosem fog elfelejteni. Felnõtt nõként azonban szeretné elmesélni édesanyja kivételes életét. Minden erejét össze kell szednie azonban ahhoz, hogy felidézze a tragikus eseményt, mely édesanyja korai és tragikus halálához vezetett.



Az olasz királyi családban született Serena beleszeret Brad Fullerton-ba, az amerikai ezredesbe és feleségül megy hozzá. De amikor szeretett férje váratlanul és tragikus körülmények között életét veszti, egyedül marad kislányával, akit a szûkös anyagi körülmények között is megpróbál felnevelni. Modellkedni kezd és összetalálkozik Vasili-vel, a híres fotóssal. A karrierje – és a szerelmi élete – elkezd felfelé ívelni, így anyagilag és érzelmileg is kezd újra megerõsödni. De nem minden arany, ami fénylik: Serena hamarosan rájön, hogy Vasili egy veszedelmes és végzetes titkot õriz.



Édesanyja életének és sorsának felidézése segít Vanessa-nak abban, hogy megtalálja magában azt az erõt, amivel örökre begyógyíthatja a fájó emlékeket.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Életrajz
Elõzetes