Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HAJRÁ BOLDOGSÁG!
HAPPY-GO-LUCKY (2008) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Vígjáték
Rendezte:Mike Leigh
Szereplők:Eddie Marsan, Sally Hawkins, Alexis Zegerman, Andrea Risenborough, Samuel Roukin
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:114 perc


1990 Ft.Nem kapható


Poppy (Sally Hawkins) könnyen veszi az életet. Imád táncolni, ugrálni a trambulinon és utazgatni erre meg arra. Az sem hozza ki a sodrából, hogy ellopják a biciklijét, miközben egy londoni könyvesboltban nézelõdik. Még a rendõrségnek sem tesz feljelentést, ehelyett inkább elhatározza, hogy megtanul vezetni. Poppy határtalan életigenlése és elképesztõen pozitív hozzáállása a mindennapokhoz alapjaiban változtatja meg a körülötte élõket.



Poppy Scotthoz (Eddie Marsan), a meglehetõsen ingerlékeny oktatóhoz kerül, aki sportot ûz abból, hogy kritizálja õt a cipõjétõl kezdve kaotikus magatartásáig. Szerinte az a feladata, hogy a tanulókat megszabadítsa rossz szokásaiktól. Úgy tûnik, Poppy mindenkiben képes meglátni a jót – függetlenül attól, hogy egy rosszcsont csemetét kell jobb belátásra bírni az iskolában, ahol a lány tanít, vagy egy veszélyesnek tûnõ hajléktalannal kell szóba elegyednie az éjszaka közepén. És Poppynak gyakorta bejönnek a megérzései, hisz az iskola szociális munkásától, Timtõl (Samuel Roukin) megtudja, hogy a rossz magaviseletû srácot a szülei bántalmazzák otthon, a hajléktalan pedig valójában a légynek se tud ártani.



Az ötszörös Oscar®-jelölt Mike Leigh magával ragadó filmje azt a kérdést vizsgálja, hogy a naiv életszemlélet szellemi kiegyensúlyozatlanság eredménye és önveszélyes felelõtlenséggel társul vagy színtiszta jóérzésbõl fakad. Úgy tûnik, Poppy esetében az utóbbiról lehet szó: egyszerûen nem engedi, hogy bármi is beárnyékolja az életét – legyen az a testvére állandó piszkálódása, amiért nem veszi komolyan az életet, vagy pedig Scott egyre erõszakosabb nyomulása. Poppy úgy véli, az élet nem habostorta, de azzá tehetjük.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Kormány és kamera - Így készült… [kb. 5 perc, magyar felirattal]
Kisfilm - Karakterek bemutatása [kb. 28 perc, magyar felirattal]
Ajánlók
Eredeti elõzetes