Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZERELEM A VÉGZETEN
SERENDIPITY (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Romantikus
Rendezte:Peter Chelsom
Szereplők:Kate Beckinsale, John Cusack, Jeremy Piven, John Corbett, Molly Shannon
Forgalmazó:UIP-Duna Film
Feliratok:Héber, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:87 perc


1490 Ft.Raktáron
Használt


1990 telének egy, az ünnepi vásárlóktól nyüzsgõ napján Jonathant és Sarát összehozza a véletlen, no meg egy pár kötött kesztyû. Két idegen New York forgatagában, akik azonnal a kölcsönös vonzalom áldozatául esnek. Annak ellenére, hogy mindketten járnak valakivel, együtt töltik az estét Manhattanben kószálva úgy, hogy egymás nevét sem tudják. Ám mikor az éj elkerülhetetlenül véget ér, kénytelenek megtenni a következõ lépést. A megbabonázott Jonathan azt javasolja, cseréljenek telefonszámot, ám Sara húzódozik, és azzal áll elõ, hogy bízzák közös jövõjüket a sorsra. Ha az ég egymásnak teremtette õket, mondja, akkor megtalálják útjukat egymás életébe. Ez lenne a terv. Ám a sors mást akar...
Néhány évvel késõbb Jonathan és Sara élete gyökeresen megváltozott, mindketten arra készülnek, hogy összekössék életüket valaki mással. Nincs mese, eljött az idõ, engedniük kell kíváncsiságuknak, és fel kell kutatniuk egymást - kerül, amibe kerül. De vajon kicselezhetik-e a végzetet, és saját kezükbe vehetik-e a sorsot?

John Cusack (Amerika kedvencei, Pop, csajok, satöbbi, Con Air) és Kate Beckinsale (Pearl Harbor) imádnivalóan mulatságos és megható párt alakítanak ebben a hamisítatlan romantikus komédiában.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Kimaradt jelenetek
Kulisszák mögött
Storyboard
Mozielõzetes