Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BABEL (EGYLEMEZES KIADÁS)
BABEL (2006) - FRANCIA-AMERIKAI-MEXIKÓI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Thriller
Rendezte:Alejandro González Iñárritu
Szereplők:Brad Pitt, Cate Blanchett, Peter Wight, Mohamed Akhzam, Harriet Walter, Trevor Martin
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:144 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A Babel négy történetet mond el, melyek 36 óra alatt játszódnak három kontinens négy országában. Egy amerikai pár Marokkóban utazgat, amikor turistabuszukat támadás éri. A sivatagban egy pásztor fegyvert ad a gyerekeinek, hogy azok megvédhessék a kecskéket a sakáloktól. Kaliforniában egy házvezetõnõ magával viszi a gondjaira bízott gyerekeket az unokaöccse esküvõjére Mexikóba. Japánban egy fiatal lány próbálja feldolgozni anyja halálát.



A látszólag összefüggéstelen események hálójában vergõdõ emberek sorsa akaratlanul is összefonódik. Vétlenül elkövetett bûnök sorozata rávilágít arra, hogy mennyire képtelenek vagyunk szót érteni egymással, mennyire elidegenedtünk a valóságtól, mennyire áthághatatlanok a kulturális különbségek.



Ebben a felkavaró, egyszerre mélyen személyes és politikus filmben, amelyet három kontinensen és négy nyelven forgattak, Alejandro González Inárritu rendezõ könyörtelen realizmussal boncolja a határok természetét, amelyek embert az embertõl elválasztanak. Munkája közben felidézi az õsi bábeli történetet és felveti annak napjainkban érvényes kérdéseit. A félreértett személyiségek, a tévedések és az emberi érintkezés elmulasztott pillanatai, noha gyakran láthatatlanul, de irányítják életünket.



Iòarritu tudta, hogy a Babel sokszínû karaktereihez nemzetközi szereplõgárdát kell toboroznia. Az elsõ történet amerikai turistapárjával kezdte a válogatást, végül a szupersztár Brad Pitt és az Oscar-díjas Cate Blanchett mellett döntött.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése