Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PÁNIK
PÁNIK (2008) - MAGYAR

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Till Attila
Szereplők:Gubik Ági, Schell Judit, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Kolovratnik Krisztián, Egri Márta, Valcz Péter, Stefanovics Angéla, Thúróczy Szabolcs, Kovács Lehel
Forgalmazó:Hungaricom
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:174 perc


990 Ft.Nem kapható


Zsuzsi (Gubik Ági) harminc éves korára mindent elért, amire egy ember csak vágyhat: jól fizetõ állás, szép autó, saját lakás és mindent elsöprõ szerelem. Aztán egy szép napon a fiatal PR igazgató lány arra ébred, hogy a szobájában minden mozogni kezd: a fotel elindul az ajtó felé, a szekrény az ablak felé. És nem kap levegõt. Elõször azt gondolja, szívroham. Aztán rádöbben, hogy ez bizony pánik. Amikor még szerelme, Kirill (Kolovratnik Krisztián) is elhagyja, önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a rendkívül ambíciózus terapeuta (Schell Judit) karmai közé kerül, aki különbözõ módszerekkel, technikákkal próbálja kezelni õt és a klinika többi pánikbetegét. Zsuzsi csoportterápiára jár, tehát látszólag nincs egyedül többé.



A klinika falain túl persze mindenki teljesen normálisnak tûnik. Az igazság azonban az, hogy Zsuzsi anyja, Elli (Bánsági Ildikó) és barátnõje, Ilona (Egri Márta), leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég, Ilona kisgyermekes lánya (Ónodi Eszter) gyermekét túlzóan féltõ kismama-parától szenved, Zsuzsi öccse (Valcz Péter) pedig csak anyjukat szeretné megszabadítani a mamát felfaló szörnyetegtõl... És a felbukkanó szuperkemény zsaruk (Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel) is tartogatnak némi meglepetést.



Zsuzsi választhat: éli tovább a profi lelkibetegek életét vagy megrázza magát és feláll. Vajon sikerül neki?