Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TERMÉSZETFELETTI - AZ ÁLLATVILÁG LÁTHATATLAN ERŐI 1.
SUPERNATURAL (1999) - ANGLIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Ismeretterjesztő, Természetfilm
Rendezte:John Downer
Szereplők:Állatok
Forgalmazó:Mirax
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:87 perc


990 Ft.Nem kapható


Korunk legfejlettebb technológiájának segítségével ez a film feltárja és megmutatja az állatok különleges érzékszerveken túli érzékelését és majdnem paranormális hatalmát. A tudomány legkülsõ határaira utazunk, azért hogy, megérthessük és megvizsgálhassuk az állatok olyan speciális képességeit ami minden képzeleten túl megy.

Megláthatjuk hogyan érzékeli a cápa az emberek elektromos auráját, vagy azt ahogyan a delfinek az ultrahangot használják annak érdekében, hogy „meglássák” az emberi magzatot az anyaméhben.

Megismerhetjük még a gyógynövényeket használó majmot, békákat amik elsajátították a hibernációt, és hüllõket akik a vízen tudnak járni vagy vért tudnak könnyezni.

A „Természetfölötti” címû film nem csak a hipnózis kérdéseit járja körbe az állatok között vagy a halak és delfinek spontán regenerációs képességét, de még arra is magyarázatot szolgáltat, hogy miként lehetnek az állatok képesek a földrengés elõrejelzésére, az idõjárás megjósolására vagy arra, hogy miként eshet néha „halesõ” az égbõl.

A lemezen található epizódok:

1. Különleges érzékek
2. Végsõ határok
3. Találkozások