Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SZERELEM HATÁRAI
THE EDGE OF LOVE (2008) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Életrajzi, Háborús, Romantikus
Rendezte:John Maybury
Szereplők:Simon Armstrong, Keira Knightley, Ben Batt, Geoffrey Beevers, Rachel Bell, Paul Brooke, Huw Ceredig, Richard Clifford, Richard Dillane, Joel Dommett, Rachel Essex
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:107 perc


1990 Ft.Nem kapható


Zajlik a II. világháború, a németek Londont bombázzák. Egy bárban Dylan Thomas véletlenül találkozik gyerekkori szerelmével, Vera Phillips-szel, aki énekesnõként lép fel éjszakánként. Szikrázik közöttük a levegõ, úgy tûnik, a régi érzelmek újra feléledtek. Így a lányt teljesen váratlanul éri, amikor egy nap a költõ bemutatja neki a feleségét. Caitlin, a szabadszájú és könnyûvérû asszony hozzászokott már férje nõügyeihez, de Verában megérzi a vetélytársat. Ennek ellenére a két nõ között mély barátság kötõdik, melynek metszéspontjában az öntörvényû Dylan Thomas áll. Verának mindeközben kitartóan udvarol egy katonatiszt, és kettejük szerelme, valamint a világháború örvénylõ szörnyûsége, csak még bonyolultabbá teszi mindõjük életét.



A film a világhírû walesi költõ, Dylan Thomas életének azt a pár évét mutatja meg, amikor két nõ játszott fontos szerepet az életében.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes