Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ÁDÁM ALMÁI
ADAMS AEBLER (2005) - DÁN-NÉMET

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Dráma
Rendezte:Anders Thomas Jensen
Szereplők:Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Paprika Steen, Mads Mikkelsen, Ali Kazim, Ole Thestrup, Nikolaj Lie Kaas, Gyrd Lofquist, Lars Ranthe, Peter Reichhardt, Tomas Villum Jensen, Peter Lambert
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Dán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:94 perc


3990 Ft.Nem kapható


Adamot, a neonáci bajkeverõt 12 hét közmunkára ítélik, melyet egy vidéki egyházi közösségben kell letöltenie, Ivan, a jólelkû, de meglehetõsen naiv lelkész irányításával. Adam, aki nem igazán hisz Istenben, annál inkább két öklében, természetesen összetûzésbe kerül Ivannal, aki szerint rossz ember nem létezik, a gonoszság eredendõen az ördög mûve. Adam elhatározza, hogy megleckézteti a bigott papot, bizonyítás tárgyául ki is pécézi magának a paplak kertjében álló almafát, ám úgy tûnik, a sors újra meg újra keresztülhúzza számítását, s elõbb madarakat, majd férgeket küld rá a termésre, végül még villámokkal is megszórja, nem beszélve azokról a rendesen felfegyverkezett bõrfejûekrõl, akik a papi kúria lakóinak vérét követelik.



Isteni színjáték zajlik Dániában, talán tragikus, de leginkább komikus, melyben elveszett hitek találnak gazdára, cinikus tagadók esnek pofára, és még Hitler is szakállat növeszt, mert az élet olyan, amilyennek látni akarjuk. Az Oscar-díjas Anders Thomas Jensen (Gengszterek fogadója, Zöld hentesek) kultikus filmjében vígan megférnek egymással a morbid poénok és megfontolandó életbölcsességek, mindez olyan hibátlan színészek tolmácsolásában, mint Mads Mikkelsen (Casino Royale), Ulrich Thomsen (Születésnap) és Paprika Steen (Oké!).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Werkfilm (feliratos)