Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TÁBORNOK (BLU-RAY)
PATTON (1970) - AMERIKAI

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Életrajzi, Háborús, Történelmi
Rendezte:Franklin J. Schaffner
Szereplők:George C. Scott, Karl Malden, Michael Bates, Karl Michael Vogler, Edward Binns
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Izlandi, Angol, Héber, Spanyol, Lengyel, Olasz, Portugál
Hang:Spanyol - DTS
Angol - DTS-HD
Olasz - DTS
Képformátum:16:9 - 2.20:1
Hossz:172 perc


7990 Ft.Nem kapható


A nácik talán az ördögtõl sem féltek, de volt egy férfi, akivel soha nem bírtak, és akinek neve hallatán a hideg futkározott a hátukon. Patton tábornok nehéz ember hírében állt, módszereit, katonáival szemben tanúsított magatartását sokan bírálták, de mindezek a bírálatok eltörpültek stratégiai képességei, elszántsága és hazafisága mellett, melyek sorra segítették hozzá legendás gyõzelmeihez. Patton volt az, aki kiverte Afrikából a legyõzhetetlennek hitt Rommell hadseregét. A normandiai partraszállás után pedig megállíthatatlanul tört elõre Európában. Patton civilként is katona maradt - azt tartotta, hogy már elõzõ életében is harcos volt.



Ebbõl a klasszikus, monumentális filmalkotásból megismerhetjük a férfit, aki gyõztes hadvezérnek született és akit senki sem ismert igazán. Történetén keresztül megtapasztalhatjuk a második világháború sorsfordító pillanatait is. A hatalmas csatajelenetekben, lenyûgözõ és hátborzongató képekben bõvelkedõ filmet 10 kategóriában jelölték Oscar®-díjra és hét kategóriában - így a Legjobb film kategóriában is - elnyerte az amerikai Filmakadémia legmagasabb kitüntetését!



Az 1970-es gálán A tábornok címét olvasták fel, amikor kihirdették a legjobb film, a legjobb férfi fõszereplõ, a legjobb rendezés, a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb díszlet, a legjobb vágás és a legjobb hangeffektusok kategória-gyõztesét. George C. Scott nem vette át a díjat.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Bevezetõ - Francis Ford Coppola bevezetõje
Audiókommentár - A forgatókönyvért Oscar-díjat nyert Francis Ford Coppola kommentárjával