Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PIRX KALANDJAI (5 DVD)


Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, Sci-Fi, TV sorozat
Rendezte:Kazán István, Rajnai András
Szereplők:Papp János, Sunyovszky Szilvia, Márkus László, Zenthe Ferenc, Sólyom Ildikó, Csurka László, Sinkovits Imre, Tordy Géza, Szilágyi Tibor
Forgalmazó:Rocky
Hang:Magyar - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:300 perc


8990 Ft.Nem kapható


Sokáig elveszettnek hitték. Lelkes rajongók kutattak utána, mindeddig eredménytelenül. Most mégis, korábban soha sem látott minõségben, mindenki számára elérhetõ a Magyar Sci-Fi legendás retro-klasszikusa, a Pirx kalandjai! A Sprinter Kiadói Csoport jóvoltából a teljes, 5-részes sorozat megvásárolható DVD-n.

Réges rég, egy vasfüggöny mögötti galaxisban, útjára indult Pirx, a bátor ûrhajóskadét, hogy megoldja a világegyetem legsúlyosabb problémáit. Ráadásul mindezt 5 évvel a Csillagok Háborúja elõtt.

Az 1972-ben készült sorozat egy egész ország fantáziáját mozgatta meg. A Magyar Sci-Fi történetében ez a sorozat igazi mérföldkõ. A hazai gyártású filmtrükkök a legtöbb esetben (fõleg ma már) igen szórakoztatóak és mulattatóak, valószínûleg ez is közrejátszott abban, hogy a Pirx kalandjai igazi kultfilmmé vált az évek során.

A rajongói tábor nagy bánatára évtizedeken keresztül semmilyen formában sem lehetett a filmekhez jutni. A Pirx fan-ok és a filmeket korábbról ismerõk nagy örömére most DVD-n is elérhetõvé válik a teljes sorozat. Az eredeti kópiákról, digitális technológiával készülõ lemezek valószínûleg a gyûjtõk becses kincseivé fognak válni.

Az 5 részben a Magyar Színészek színe-java feltûnik: Papp János; Sunyovszky Szilvia; Márkus László; Zenthe Ferenc; Sólyom Ildikó; Csurka László; Sinkovits Imre; Tordy Géza; Szilágyi Tibor és sokan mások.