Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A DRESDEN AKTÁK - 1. ÉVAD (3 DVD)
THE DRESDEN FILES (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Krimi, TV sorozat
Rendezte:David Carson, Michael Grossman
Szereplők:Paul Blackthorne, Valerie Cruz, Conrad Coates, Raoul Bhaneja, Terrence Mann, Jonathan Higgins, Daniel Kash, Joanne Kelly, Greg Bryk, Deborah Odell
Forgalmazó:Mirax
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:530 perc


2990 Ft.Nem kapható


A chicagói Harry Dresden (Paul Blackthorne) varázsló – az egyetlen a városi telefonkönyvben… Amikor egy helyi gengsztert és annak barátnõjét holtan találják, a rendõrség értetlenül áll az eset elõtt. Az áldozatok szíve ugyanis mintha felrobbant volna a testben, ráadásul erõszakos behatolásnak vagy esetleges elkövetõnek nyomát sem találták a zárt helyiségben. Connie Murphy hadnagy ilyen rejtélyek esetén tárcsázza a varázslót, hiszen Dresden magánnyomozó épp az effajta talányok specialistája.



Paul Butcher világhírû best sellere alapján Nicholas Cage produceri munkájával megtámogatva született meg ez a nem hétköznapi természetfeletti sorozat.



Harry Dresden varázserejû férfi akit az tesz különlegessé, hogy míg a rendõrkapitányságok tisztjei csupán bûnös emberi cselekedetekként tekintenek az emberrablásokra, gyilkosságokra, addig Harry a bûnesetek mögött rejlõ gonosz természetfeletti erõket is látja. A rendõrség megoldatlan rejtélyes és megmagyarázhatatlan esetei után nyomozva Dresden sajátos fanyar humorával is felvértezve száll szembe a sötét erõkkel.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes