Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A LEGYEK URA
LORD OF THE FLIES (1963) - ANGLIA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Klasszikus
Rendezte:Peter Brook
Szereplők:James Aubrey, Tom Chapin, Hugh Edwards, Roger Allan, Tom Gaman, Roger Elwin, Kent Fletcher
Forgalmazó:Corner Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Mono
Magyar - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:92 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


Lezuhan egy repülõgép az óceán felett. A túlélõk – mindnyájan iskolás fiúk – egy lakatlan szigetre úsznak, ahol felnõtt felügyelet híján nekik kell gondoskodniuk magukról. Ralphot választják meg vezetõnek, aki azt javasolja, rakjanak tüzet és építsenek menedéket. Jack, a gyerekkórus vezetõje inkább szeretné kiélvezni a kontroll hiányát, ezért vadászni indul a kóristákkal. A gyerekek hamarosan két táborra szakadnak: Ralph arra törekszik, hogy többé-kevésbé civilizált rendben éljenek, míg Jack vadászai minden szabályt megtagadva egyre inkább elvadulnak. Az éhség és az elszigeteltség egyre jobban kiélezi a két csapat közötti rivalizálást, amely hamarosan megdöbbentõ és véres fordulatot vesz…

A William Golding világhíres regényébõl készült lehengerlõ erejû alkotás az emberben rejlõ állatról, az ártatlanság elvesztésérõl és a civilizáció könnyen kikezdhetõ alapjairól mond olyan tanmesét, amely talán soha nem fog veszíteni idõszerûségébõl.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

EXTRÁK MAGYAR FELIRATTAL

Kisfilm: Belsõ felvételek és próbák (kb. 3 p.)
Felvételek a forgatásról (kb. 9 p.)
Kimaradt jelenetek (kb. 3 p.)
Kimaradt jelenetek akár William Golding kommentárjával, vagy a kapcsolódó regényrészlettel, Golding elõadásában (kb. 2 p.)
Az eredeti elõzetes akár Gerald Feil vágó kommentárjával (kb. 2 p.)