Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A. P. CSEHOV: IVANOV (KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ)
A. P. CSEHOV: IVANOV (2004) - MAGYAR

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Ascher Tamás
Szereplők:Tóth Ildikó, Fekete Ernõ, Máté Gábor
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:147 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Ivanov, aki néhány évvel ezelõtt még minden erejét a munkájába ölte, és teljes hittel tekintett a jövõbe, harmincöt éves korára fásultan és életkedvét veszítve gyötrõdik, próbálja megfejteni állandó levertségének okát, s visszatalálni régi, életerõs önmagához. Az egykor elszánt és sikeres embert önundor kínozza, és szûnni nem akaró bûntudattól szenved. Vajon visszaadhatja-e elvesztett ártatlanságát egy új szerelem? Lehet-e tiszta lappal új életet kezdeni, semmissé tenni azt, ami volt?

Csehov, az orvos, hiteles képet rajzol a depressziós emberrõl, de arról a szüntelen és kétségbeesett útkeresésrõl is, ami életünket döntéseink, tetteink során kíséri. Ivanov történetében felismerhetjük azt a mindenkori élethelyzetet, amikor az ember úgy érzi megrekedt valahol; mintha megdermedt volna lépés közben és képtelen volna járni.



A Katona József Színház 2004. március 27-én mutatta be Csehov drámáját. A produkció a mai napig mûsorán szerepel, a színház legutóbbi korszakának egyik emblematikus elõadása, a bemutatók sorából kiemelkedik a hatalmas nemzetközi érdeklõdés miatt is, aminek köszönhetõen mára a Katona egyik legtöbbet utazó produkciójává vált. Az elõadást játszotta a társulat Szarajevóban, Rómában, Torinóban, Bukarestben, Bogotában, Nancyban, Rennesben, Párizsban, Dublinban, Moszkvában és Strasbourgban.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Biográfiák
Tudásmorzsák / Pop up menü
Audiokommentár
Samsung reklám