Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MIÉRT ÉPPEN ALASZKA?! - 3.ÉVAD (6 DVD)
NORTHERN EXPOSURE - THIRD SEASON (1992) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Nick Marck, Bill Delia, Michael Katleman, Michael Fresco, Dean Parisot, Tom Moore, Sandy Smolan, James Hayman
Szereplők:Bibi Besch, Anthony Edwards, Rob Morrow, Barry Corbin, Adam Arkin, James Marsters, Adam Ant, John Hawkes, John Corbett, Janine Turner, John Cullum, Cynthia Geary, Darren E. Burrows, Elaine Miles, Peg Phillips, Richard Cummings Jr., Kevin Conway, Doug Ballard, William White, Kelly Connell, Edan Gross, Ned Romero
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:1113 perc


11990 Ft.Nem kapható


Folytatódik a hideg és a csipkelõdés Cicelyben, a MIÉRT ÉPPEN ALASZKA? harmadik évadának mind a 23 részében!



Ezen a 6-lemezes kiadványon a legjobb eredeti TV-sorozat látható: a sorozat harmadik évada 16 Emmy-díj-jelölést kapott, amibõl hatot meg is nyert – köztük a legjobb sorozat díját! Kabátot fel és csatlakozz újra Joelhez (Rob Morrow), Maggie-hez (Janine Turner), Chrishez (John Corbett) és a többiekhez a sarki-fényben miközben megtanulnak együtt élni a múltjuk kisérteteivel, a vallást mérlegelik, esküvõket terveznek és még Joelt is elviszik élete elsõ vadászatára.



Most hazaviheted a humoros, szívmelengetõ és ugyanakkor kicsit bizarr MIÉRT ÉPPEN ALASZKA? teljes harmadik évadának fantasztikus, digitálisan felújított változatát! Tégy egy szokatlan utazást ebbe a bizarr városkába és vidd haza a harmadik évad mind a 23 epizódját!