Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MIÉRT ÉPPEN ALASZKA?! - 3.ÉVAD/1 (2 DVD)
NORTHERN EXPOSURE - THIRD SEASON (1992) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Nick Marck, Bill Delia, James Hayman, David Carson, Sandy Smolan, Michael Katleman, Michael Fresco, Dean Parisot, Tom Moore
Szereplők:Rob Morrow, Janine Turner, Barry Corbin, John Corbett, Darren E. Burrows, John Cullum, Doug Ballard, Richard Cummings Jr., Bibi Besch, Rita Taggart, Joanna Cassidy, Norbert Weisser, Valerie Mahaffey, Noble Willingham, Graham Greene, Andreas Wisniewski, Don McManus, Jo Anderson, Adam Arkin, Grant Goodeve, Peg Phillips, Christine Elise, Caitlin Clarke, Frank Welker, Raymond O'Connor, Allan Miller, Jessica Lundy, Judith Kahan, Remy Ryan
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:337 perc


3990 Ft.Nem kapható


1. LEMEZ:




Ádám és Éva



A remete Adam hipichondriás felesége túszul ejti Joelt; Maggie nekiáll vedelni, amikor megtudja, hogy elhunyt barátja, Rick hûtlen volt hozzá.




A vak Kupidó



Joel kideríti mi az a vegyület, amitõl Chris ellenállhatatlan lesz a nõk számára; Maggie megtudja, hogy szemüvegre van szüksége; Chris megtudja milyen a viszonzatlan szerelem.




Kényszerleszállás



Amikor Maggie kényszerleszállást hajt végre repülõgépével, õ és Joel az alaszkai vadon mélyén rekednek.




Visszatérés



Maggie végre rendezi lezáratlan ügyei elhunyt barátjával, Rickkel (Grant Goodeve), amikor találkozik egy kóbor kutyával, amirõl szentül hiszi, hogy az volt barátja reinkarnációja.




2. LEMEZ:




Joel és Jules



Halloweenkor Joel beveri a fejét és megérzi, hogy ikertestvére Jules meg fogja látogatni; Chris és Ed elindulnak, hogy találkozzanak egy bûnözõvel Chris szülõvárosából, Nyugat Virginiából; Holling leró egy régi tartozást.




Pierre naplója



Egy francia férfi 200 éves, jól konzervált holtteste és egy napló sodródik a partra Cicelynél, ami megváltoztathaja a történelmet.




Gyökerek



Maggie meggyõzi Joelt, hogy vigasztalja meg Elaine-t (Jessica Lundy), volt menyasszonyát, aki elhúnyt férjét gyászolja; Adam lesz a szakács Holling kocsmájában.




Vadászkaland



Joel lelövi az elsõ madarát, amikor csatlakozik Hollinghoz és Chrishez éves vadásztúrájukon; Ed egy különleges születésnapi ajándékot keres Ruth-Anne-nek.