Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FLIPPER
FLIPPER (1996) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Családi
Rendezte:Alan Shapiro
Szereplők:Paul Hogen, Elijah Wood, Jason Fuchs, Isaac Hayes, Jonathan Banks, Robert Deacon, Bill Kelley, Chelsea Field, Jessica Wesson, Mal Jones, Louis Seeger Crume, Bill Nolan, Mary Jo Faraci, Allison Bertolino
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:90 perc


2990 Ft.Nem kapható


Csak egy újabb unalmas nyárnak indult a lázadó tini, Sandy számára, de a végén élete legizgalmasabb vakációja lett belõle. Paul Hogan és Elijah Wood a fõszereplõi ennek az izgalmas, vadonatúj családi FLIPPER-kalandnak.



Amikor Sandyt (Wood) Florida Keysre küldik nyaralni nagybátyjához, Porterhez (Hogan), nem is sejti, hogy egy árva delfin lesz a legjobb barátja. Sandy és Flipper tengernyi kalamajkába és izgalmas kalandba keverednek, megküzdenek a félelmetes gonoszokkal és új barátokat is szereznek.



Sandy különleges kapcsolata Flipperrel segít közelebb kerülnie jóakaró nagybátyjához is és egy teljesen új életszemlélettel lesz gazdagabb. A FLIPPER egy játékos családi kalandfilm a 60-as évek népszerû sorozata alapján, amely akciódús víz alatti jelenetekkel színesíti a megható és érzelemgazdag történetet.