Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
RESZKESSETEK BETÖRŐK TRILÓGIA (3 DVD) DÍSZDOBOZOS KIADÁS
HOME ALONE (-1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Vígjáték
Rendezte:Chris Columbus, Raja Gosnell
Szereplők:Joe Pesci, John Heard, Macaulay Culkin, Tim Curry, John Candy, Catherine O'Hara, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, David Thornton, Alex D. Linz, Daniel Stern, Lenny von Dohlen
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Bolgár, Cseh, Dán, Észt, Finn, Francia, Holland, Horvát, Izlandi, Japán, Kínai, Koreai, Lett, Litván, Magyar, Német, Norvég, Olasz, Orosz, Portugál, Spanyol, Svéd, Szlovák, Thai, Török
Hang:Magyar - Stereo
Angol - DTS-HD
Francia - DTS
Német - DTS
Olasz - DTS
Japán - DTS
Cseh - DTS
Orosz - DTS
Képformátum:1
Hossz:1 perc


19990 Ft.Nem kapható


Két évvel ezelõtt a zûrös és sokgyermekes McCallister család karácsonyi vakációra utazva otthon felejtette Kevint, a kilenc éves, eleven srácot, aki kihasználva az egyedüllétet két nap alatt idegroncsot csinált két mindenre elszánt betörõbõl.



Idén megint utazik a család, ám ezúttal már jobban figyelnek: el is jutnak együtt a reptérre, ahol a család nagy része felszáll a floridai járatra, Kevin pedig ismét elkeveredik és percekkel késõbb már New York felé tart egy másik gépen.



Kevin nem az a fiú, aki egy ilyen kis galibától kétségbe esne: egy kis csellel beköltözik a Plaza Hotel egyik lakosztályába és ismét élvezni kezdi a boldog egyedüllét nyújtotta elõnyöket. Azonban ez a magány sem tarthat sokáig. A két frissen szökött betörõt - Kevin régi ismerõseit - ismét a fiú útjába sodorja a sors. Kevin felveszi a kesztyût és a saját - meglehetõsen brutális - módszereive nekilát kikészíteni a két csirkefogót.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes