Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ELAH VÖLGYÉBEN
IN THE VALLEY OF ELAH (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Paul Haggis
Szereplők:Tommy Lee Jones, Charlize Theron, Jason Patrick, Susan Sarandon, James Franco, Josh Brolin, Barry Corbin, Frances Fisher, Jonathan Tucker
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:117 perc


1990 Ft.Nem kapható


Mike Deerfield (Jonathan Tucker) alig tért meg Irakból, mikor nyomtalanul eltûnik. Amikor a fiú apja, Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) – aki nem mellesleg a hadsereg volt rendésze –, valamint felesége, Joan (Susan Sarandon) értesülnek a nyugtalanító hírrõl, a férfi felkerekedik, hogy megtalálja elveszett fiát. Mike-ot valahol Új Mexikóban látták utoljára, ahol a helyi rendõri erõk egyik nyomozója, Emily Sanders (Charlize Theron) vonakodva bár, de segít a keresésben. Ahogy a bizonyítékok gyûlnek, úgy válik az eset egyre gyanúsabbá, és Sanders hamarosan feltûnõ ellenállásba ütközik a hadsereg részérõl, amely megpróbálja átvenni tõle és Hanktõl a nyomozást. Mikor végre fény derül Mike Irakban töltött éveire, Hank teljes világképe felborul, és ha meg akarja tudni, hogy mi az igazság a fia eltûnésével kapcsolatban, gyökeresen át kell értékelnie a rendszerbe vetett hitét.



Valóságos események inspirálták ezt az elgondolkodtató drámát, melyet az Oscar-díjas Paul Haggis (Ütközések) írt és rendezett, a fõbb szerepekben pedig olyan Oscar-díjas színészek láthatók, mint Tommy Lee Jones, Charlize Theron és Susan Sarandon.



A film a 2008-as Oscaron is jelölést kapott: Tommy Lee Jones – Legjobb férfi fõszereplõ.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú - Tommy Lee Jones-szal és Charlize Theron-nal
Elõzetes
Kimaradt jelenetek