Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HALOTT LÁNY
DEAD GIRL (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller, Dráma
Rendezte:Karen Moncrieff
Szereplők:Brittany Murphy, Toni Collette, Piper Laurie, Giovanni Ribisi, Rose Byrne, Mary Steenburgen, Marcia Gay Harden, Josh Brolin, James Franco, Bruce Davison, Mary Beth Hurt, Kerry Washington, Nick Searcy
Forgalmazó:Hungaricom
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:85 perc


990 Ft.Nem kapható


"Az Idegen" (Toni Collette) egy nõ, aki a hullára lel. A nyilvánosság a haláleset iránt mutatott érdeklõdését kihasználva próbál goromba anyjának (Piper Laurie) szorításából szabadulni, furcsa szövetséget kötve a titokzatos Rudy-val (Giovanni Ribisi).



"A Nõvér" (Rose Byrne) egy törvényszéki orvosnak készülõ végzõs egyetemista, ki egyrészt - akárcsak anyja (Mary Steenburgen) - még reménykedik, hogy elrabolt testvére elõkerül, másrészt viszont próbálja magát túltenni testvére eltûnésén. Mikor megvizsgálja a hullát, biztos benne hogy nõvére az, és így talán sikerül megszabadulnia a lelki tehertõl.



"A Feleség" (Mary Beth Hurt) - zaklatott házassága fogságában élve - kénytelen szembenézni a megdöbbentõ igazsággal, hogy férjének (Nick Searcy) köze van a lány meggyilkolásához. El kell gondolkodnia férjérõl - és saját magáról.



"Az Anya" (Marcia Gay Harden) kutatni kezd lánya életének részletei után és olyan dolgokra bukkan, melyek örökre megváltoztatják életét. A nyomozásban segít neki egy másik zûrös életû fiatal nõ - egy prostituált (Kerry Washington), aki az eltûnt lánnyal élt.



"A halott lány" (Brittany Murphy) olyan, akár egy ciklon: szeszélyes, (ön)pusztító. Hangulatingadozásai olykor irányíthatatlan dührohamokba csapnak át. Másik énje ártatlan és gyermeki. Arról álmodik, hogy egy új, jobb életet kezd és jó anyja lesz kislányának.



A filmben szereplõ karaktereket nem csak a brutális gyilkosság, hanem nehéz sorsuk is összeköti. A történet a szereplõk lelki küzdelmeit vizsgálja: vajon beletörõdnek sorsukba vagy úrrá lesznek rajta?