Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ÜGYNÖKSÉG
THE GOOD SHEPHERD (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Robert De Niro
Szereplők:Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro, John Turturro, Patrick Wilson, Billy Crudup, Alec Baldwin, Timothy Hutton, William Hurt, Michael Gambon, Tammy Blanchard, Peter Cavnoudias, Martina Gedeck, Keir Dullea
Forgalmazó:Intersonic
Feliratok:Cseh, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:133 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Robert De Niro második rendezése – a Bronxi mesék után – igaz történetet mesél el a világ legbefolyásosabb titkos szervezetének, a CIA-nek a megalakulásáról.

Edward Wilson egy fiatal, céltudatos ember, aki számára a becsületesség etalon. Hazájáért, az Egyesült Államokért mindenre képes. Ambíciózus hozzáállása segíti abban, hogy munkát kapjon a frissen megalakuló OSS csoportban (a késõbbi CIA). Ennek azonban megvan a maga ára. Wilson kénytelen feláldozni korábbi ábrándjait, és ami a legfontosabb, a házasságát is. Wilson a hidegháború kezdetén kap egy megbízatást, minek értelmében létre kell hozzon egy olyan szervezetet, amely az Egyesült Államok érdekeit védi külföldön.

Munkája során azonban az országot uraló hidegháborús paranoiás hangulat egyre inkább fokozódik, és az iroda falain belülre is beszivárog. Egyre furcsább gondolatai támadnak, végül már nem bízhat senkiben sem.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes