Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MEDAL OF HONOR (XBOX360 JÁTÉK)


Formátum:Blu-ray
Műfaj:Akció, Háborús, Kaland


7990 Ft.Nem kapható


A Medal of Honor szóló hadjáratát az Electronic Arts Los Angeles az Egyesült Államok Különleges Erõinek 1. lépcsõs csapásmérõivel szoros együttmûködésben fejleszti annak érdekében, hogy az minden eddigi próbálkozásnál hívebben adja vissza a modern hadviselés hangulatát. A hadjáratot valós események, az 1. lépcsõs csapásmérõk nem mindennapi eredményei ihlették.

A játékosok a Delta kommandó, a haditengerészeti Seal kommandó és az US Ranger egység 1. lépcsõs csapásmérõinek bõrében néznek majd szembe a jól képzett és végsõkig elszánt tálibokkal és Al-Kaida harcosokkal egy kritikus küldetésben, mely az Afganisztánban létezõ legmostohább körülmények közt zajlik.

A Medal of Honor többszemélyes játékmódját a Battlefield termékcsalád világhírû alkotója, a DICE stúdió készíti. A játékosoknak természetes adottságaik és reflexeik segítségével kell túlélniük az intenzív közelharcot, hogy elérhessék az 1. lépcsõs besorolást. A valós helyszínek alapján készült többjátékos pályák, melyeken egyszerre akár 24 játékos nézhet szembe egymással, valószerûen rombolhatók, különféle taktikai támogatási opciókat kínálnak, és lehetõvé teszik a fegyverzet testreszabását is, mely garantálja, hogy minden új összecsapás különbözzön a korábbiaktól.

PLATFORM: XBOX 360
NYELV: Angol
STILUS: AKCIÓ
MEGJELENÉS ÉVE: 2010