Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FIFA 11 (PS3 JÁTÉK)


Formátum:Blu-ray
Műfaj:Sport, Ügyességi


7990 Ft.Nem kapható


Platform: Playstation 3
Nyelv: magyar
Hordozó: PS3 PAL
Fejlesztõ: Electronic Arts

Valósítsd meg álmodat, és lényegülj át profi labdarúgóvá Virtuális profi módban! Hozd létre saját, fotó alapú Game Face képedet, fejleszd tudásodat a játékmódok 230 feladatának teljesítésével; csiszold képességeidet a gyakorlóarénában, mielõtt élesben pályára lépnél! Dolgozz ki egyedi szabad- és szögletrúgásokat a 32 beépített alapszituáció továbbfejlesztésével, majd rögzítsd és gyakorold be trükködet az arénában, hogy a meccsen is összejöjjön!

A FIFA 11 elképesztõ részletességgel jeleníti meg összes játékosát és 62 stadionját. Menüi a könnyebb hozzáférhetõség érdekében egérrel és billentyûzettel is vezérelhetõk. Az új és továbbfejlesztett jellemzõk listáját folyamatosan tesszük közzé.

Új generációs futballmotor: Az EA SPORTS fizikai alapú, tulajdonságfigyelõ futballmotorja végre PC platformon is bemutatkozik. Tapasztald meg a teljes szabadság élményét a pályán a játékosok és az egyes mozdulatok irányításában, a labdaérintésekben és a futballisták test test elleni küzdelmében!

Új generációs játékmenet: A FIFA sorozat minõségi tartalmával, változatos játékmódjaival és látványvilágával tûnt ki a PS3 és Xbox 360 kínálatából. A félszáz „Év sportjátéka” címmel elismert program idei epizódja PC-n is megcsillogtatja erényeit.

Virtuális profi: Váltsd valóra álmodat; hozd létre saját 3D Game Face képedet, majd próbáld ki a játékmódok bármelyikében! Fejleszd játéktrudásodat 230 feladat teljesítésével, csinálj virtuális profidból világsztárt online módban!

Testre szabható pontrúgások: Tervezd meg és mentsd el egyedi szabad- és szögletrúgásaidat, hogy a meccseken is használhasd õket! Határozz meg egyedi viselkedés- és mozgásformákat csapatod összes mezõnyjátékosa számára, majd kombináld azokat, míg össze nem áll a tökéletes pontrúgás! Rögzítsd és gyakorold be trükködet az arénában, hogy a meccsen is összejöjjön!

Gyakorló aréna: Csiszold egyéni képességeidet és összjátékra való alkalmasságodat a teljeskörû gyakorló módban, mielõtt élesben pályára lépnél! Határozd meg a csatárok és a hátvédek arányát (11 a 11 ellen, 5 az 5, vagy akár 5 a 3 ellen), és gyakorolj szabadjátékban vagy meghatározott szituációkban!

Körkörös küzdelem: A piacvezetõ, valóban 360 fokos küzdõrendszer az eddigi 8 irány helyett teljes körben támadhatóvá teszi a labda birtokosát. A játékosok olyan helyeken is rést találhatnak, ahol korábban soha.

Élethûbb cselezés: Az új generációs animáció-összemosási technológia példátlan mozgásszabadságot biztosít. A gyakorlott játékosok mostantól nyugodtan rávezethetik a labdát a hátvédre, hogy a kifinomult cselvezérlés segítségével megmajmolják.

Test test elleni küzdelem: Az új generációs ütközésmegosztó technológia változatosabb, kevésbé kiszámítható és hosszadalmasabb összecsapásokat eredményez a labdáért hátvéd és csatár között.

Tudatosság: A továbbfejlesztett, félszáz új mozgásciklussal dolgozó MI vezérelte játékosok életszerûbben helyezkednek, gyorsabban reagálnak, és könnyebben megtartják a labdát, melyet a helyzetnek megfelelõ tempóban vezetnek fel.

Élethûbb támadások: A csatárok térkihasználása kifinomultabb; ívben elfutva mutatják magukat, és váltogatják támadási sémáikat.

Élethûbb védekezés: A hátvédek intelligensebben játsszák be a csapattársaik által õrizetlenül hagyott területeket, következetesebben alkalmazzák a becsúszást és a kivágást; sokoldalúbban veszik elejét a gólhelyzetek kialakulásának.

Intelligens kapus: A kapusok gyorsabban mozdulnak a labdára és hatékonyabban támadnak ki. Az animáció-összemosási technológia jóvoltából a helyzetnek megfelelõen helyezkednek és vetõdnek, így kijátszásuk is sokkal komolyabb kihívást jelent.

LAN játék: Játssz LAN partikat barátaiddal online, anélkül, hogy az EA szervereihez kapcsolódnál!
PC extrák: A játékélmény fokozásáról VOIP támogatás, az ellenfelekkel való zökkenõmentes párosításról az elõszobák tudásszint és lakhely alapú szûrése gondoskodik.

Integrált futball-élmény: Látogass el az easportsfootball.com oldalra, hozd létre Game Face képedet, nézz ellenfelek után a globális PC tabellákon és állíts össze PC specifikus barátlistákat!

Lenyûgözõ látvány: Nagyfelbontású grafika és 62 különbözõ stadion teszi a megjelenítést életszerûvé és változatossá.

Gazdag tartalom: Több mint 30 hivatalosan engedélyezett bajnokság 500 licenszelt csapattal és több mint 15.000 játékossal.

3+