Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LESZÁMOLÁS AZ 51-ES KÖRZETBEN
SHOWDOWN AT THE AREA 51 (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi
Rendezte:C. Roma
Szereplők:Jason London, Gigi Edgley, Christa Campbell, Mel Fair, Coby Bell, Jahidi White, Brock Roberts
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:92 perc


990 Ft.Nem kapható


Két tinédzser, Blaine és Jasmine, már éppen belebonyolódnának valamilyen romantikus történetbe egy elhagyatott sivatagi domb tetején, amikor ûrcsatára lesznek figyelmesek az égen. Az összecsapás végén mindkét ûrhajó a földre zuhan. Blaine rögtön értesíti apját, Alexandert, aki egy csapat felderítõvel érkezik. Alexander halálos sebet kap az egyik ûrlénytõl, a nagyrészt gép Cronentõl, de a másik, emberszerûbb földönkívüli, Apollo csodálatos módon feléleszti.

Blaine, Jasmine és Alexander elhiszi Apollo meséjét: egy õsi tárgyat keres, amely már több ezer éve a bolygónkon van, és amelynek segítségével megmentheti az övéit. Cronen egyetlen célja, hogy elpusztítsa Apollót, és megszerezze a titokzatos relikviát. Az õsi tárgy hatalma azonban egyre bizonytalanabbá válik, és akár a földet is felrobbanthatja, ha nem találják meg még idõben.

Hõseink úgy döntenek, hogy segítenek Apollónak, de eközben állandóan menekülniük kell Cronen elõl. Alig bírnak lépéselõnyhöz jutni a szörnnyel szemben, akinek nyomát iszonyú pusztítás kíséri. Végül megtalálják az õsi relikviát egy hegy tetején. Ekkor azonban kiderül, hogy a titokzatos tárgy nem más, mint egy ûrhajó, amely fel fogja robbantani a Földet, és az így felszabaduló energiát akarja elrabolni. A helyzetet tovább nehezíti, hogy kiderül, valójában Cronen áll a jók oldalán, és õ az egyetlen esélyük, hogy megállítsák a gonosz Apollót, Cronen azonban az utolsó összecsapás során Apollo fogságába kerül.

Alexandernek, Blaine-nek, and Jasmine-nek helyre kell hoznia, amit elrontott. Az emberiség jövõje múlik rajta…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánló - SPI
Elõzetes