Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A MEXIKÓI (SZINKRONIZÁLT)
THE MEXICAN (2001) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Vígjáték
Rendezte:Gore Verbinski
Szereplők:Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, Gene Hackman, J.K.Simmons, Bob Balaban, Sherman Augustus, Michael Cerveris, David Krumholtz, Castulo Guerra, Mayra Serbulo
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Lengyel, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:123 perc


5990 Ft.Nem kapható


- Nálam az asszony, de hol a stukker? -
Amikor a dolgok visszafelé sülnek el. Amikor a legjobb fegyver a szerelem.
Az álomnõ és az álomférfi elõször együtt, rögtön görbetükörben.

Annak ellenére, hogy a világ egyik leggyönyörûbb nõje mellett ébred, Jerry csúnyán be van stresszelve. Piti lótifuti õ a nagymenõ bûnözõk közt, és nincs túl jó napja. A fõnök két választást ajánlott: vagy bennég egy kocsi csomagtartójában, vagy elmegy Mexikóba egy rendkívül értékes pisztolyért, melynek múltját különös legendák övezik.
Jerry érthetõ okokból az utóbbi mellett dönt, amivel viszont magára haragítja a nõjét, Samanthát, akinek megígérte, hogy végre kiszáll a kétes üzelmekbõl, és ketten elmennek Vegasba.
A mexikói túra tehát nem ígérkezik könnyûnek, fõleg miután ez események elszabadulnak, és egyre több õrült fordulatot vesznek. Ám Jerry eltökélt: minden áron teljesíteni akarja a küldetést, pedig még nem is sejti, hogy Samanthát közben túszul ejtette egy pszichopata bérgyilkos, arra az esetre, ha Jerry mégsem kerülne elõ a rejtélyes régiséggel...

A tarantinós fordulatokban, képi és szövegi poénokban bõvelkedõ romantikus akciófilmben Brad Pitt és Julia Roberts mellett hálás szerephez jut a Maffiózók révén méltán népszerû James Gandolfini is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése