Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DOBERMANN - LIMITÁLT DIGIPACK
DOBERMANN (1997) - FRANCIA

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi
Rendezte:Jan Kounen
Szereplők:Monica Bellucci, Vincent Cassel, Tchehy Karyo, Antoine Basler, Dominique Bettenfeld, Pascal Demolon, Marc Duret
Forgalmazó:NavigÁtor Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Francia - Dolby Digital 5.1
Francia - DTS
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:103 perc


1990 Ft.Nem kapható


A minden idõk egyik legjobb és legkegyetlenebb francia akciófilmjeként számon tartott brutális történet, két, a törvény ellentétes oldalán álló profi, kompromisszumok nélküli véres párharcát mutatja be. A kilencvenes években, a techno zenétõl és kemény drogoktól pörgõ párizsi éjszakák alvilági kulisszái között vagyunk. A rendõrség tehetetlen a címszereplõ pszichopata bûnözõ és könyörtelen bandája kézre kerítésében, ezért bevetik „legjobb”, legagresszívabb emberüket… Cristini felügyelõ (Tchéky Karyo) és Dobermann (Vincent Cassel) száz perces, sokkoló összecsapása igazi csemege a mûfaj kedvelõinek. Jan Kounen filmjében nincsenek mûkemények és mûkeménykedések, mint ahogy nincsenek egyértelmûen, megkérdõjelezhetetlenül jók és rosszak sem, nincs egyértelmûen fehér és fekete, csak a szürke vérrel átitatott, különbözõ árnyalatai.




A Dobermann számos "meglepetést" tartogat azoknak, akik esetleg még nem látták és azt gondolják, hogy az akciófilm mûfajának már összes lehetséges alternatíváját ismerik. Számukra Kounen új, minden eddiginél durvább távlatokat nyit. Akik pedig már látták, õk minden bizonnyal szívesen nézik újra ezt a vérben ázó, de kifejezetten minõségi akcióorgiát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

1. LEMEZ:

Audiókommentár a rendezõvel és a színészekkel (feliratos)
Audiókommentár a rendezõvel és az íróval (feliratos)
Elõzetes

2. LEMEZ:

Kimaradt jelenetek (feliratos)
Alternatív jelenetek (feliratos)
Képgaléria
Sztoribord
Elõzetes
Dokumentumfilm - Így készült a film (feliratos)
Kisfilm - A rendezõ 4 rövidfilmje