Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LOVAGREGÉNY
A KNIGHTS TALE (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Rendezte:Brian Helgeland
Szereplők:Heath Ledger, Rufus Sewell
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Görög, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Orosz, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:127 perc


5690 Ft.Nem kapható


A XIV. században új sport hódított Európában: a lovagi torna. Nemesek és nemtelenek egyaránt rajongói lettek. Szurkoltak kedvenceiknek, tanulták a szabályokat és ott tomboltak a küzdõpálya szélén a nagy meccseken. Az egyetlen baj csupán az volt, hogy míg mindenki drukkolhatott, csupán a büszke õsökkel rendelkezõ arisztokraták indulhattak a viadalokon. Ám egy nap, amikor Sir Ector pont a döntõ összecsapás elõtt jobblétre szenderül, apródja, William (Heath Ledger) felveszi páncélját meg sisakját, és néhai ura nevében megnyeri a díjat.
Kedve támad a lovagságra: õ és víg cimborái, ettõl kezdve a középkor legnagyobb szélhámosai. Városról városra, lovagi tornáról lovagi tornára járnak, hazudnak és nyernek. William igazi sztár lesz, gyõzhetetlen bajnok. Mégsem megy minden simán. Elõször egy gyönyörû nemes leány forgatja fel kissé a jól bevált programot, azután egy féltékeny fekete lovag, aki rájön, hogy egy csaló orránál fogva vezeti a sportbarát nemességet.
A londoni lovagi torna világbajnokságon a kalandok minden résztvevõje összetalálkozik. Sor kerülhet a végsõ összecsapásra.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Így készült a film
A kulisszák mögött
Kimaradt jelenetek
Videoklip: Robbie Williams & Queen - We Are the Champions
Audiokommentár

DVD-ROMos extrák

3D képernyõ kímélõk
A film hoblapja
Filmográfiák