Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DAVID ATTENBOROUGH: ELSÜLLYEDT VILÁGOK, ELTŰNT ÉLETEK NYOMÁBAN
LOST WORLDS, VANISHED LIVES (1989) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Természetfilm
Rendezte:Mike Salisbury, Neil Nightingale
Szereplők:David Attenborough
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:160 perc


2990 Ft.Nem kapható


Vajon tudott repülni a kisebb repülõgép méretû õshüllõ, a Pterodactylus? Hogyan nõhetett az õsi százlábú hat láb hosszúra? Hogy maradhattak meg borostyánba zárva 50 millió évvel ezelõtt élt rovarok?
Mindezekre és további hasonló kérdésekre ad választ a neves természettudós az õskövületeket elemezve. David Attenborough végigjárja a világ legnevesebb fosszília-lelõhelyeit, és bemutatja a történelem elõtti idõk élõvilágát. A nyomokat vizsgálva megtudhatjuk, hogyan vadásztak a dinoszauruszok, milyen volt társas életük és hogyan gondozták utódaikat; megismerhetünk olyan bizarr élõlényeket, mint például a kisméretû ló, vagy a félig madár, félig hüllõ õsállat. A paleontológus szakértõk, az õskövületek rajongói, és látványos modellek segítségével az Elsüllyedt világok életre kelti Földünk homályba veszõ múltját.

Epizódok:
- Csodák a kõzetekben
- Az életre keltett csontváz
- Dinoszauruszok
- Kivételes lelõhelyek


"A kövületeknek varázsereje van. Amikor kettétörsz egy szikladarabot, és egy ammonitát találsz benne, tudod, hogy talán 150 millió éve nem érte napfény, és a te szemed az elsõ, mely megpillanthatja ezt a csodát."

Sir David Attenborough