Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
INDIANA JONES ÉS AZ UTOLSÓ KERESZTESLOVAG (SZINKRONOS SELECT VIDEO KIADÁS)
INDIANA JONES AND THE LAST CRUSADE (1989) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland, Vígjáték
Rendezte:Steven Spielberg
Szereplők:Harrison Ford, Julian Glover, River Phoenix, Sean Connery, Richard Young, Michael Byrne, John Rhys-Davies, Alison Doody, Denholm Elliott, Kevork Malikyan, Alex Hyde-White, Alexei Sayle, Robert Eddison
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Horvát, Ivrit, Izlandi, Lengyel, Lett, Litván, Magyar, Portugál, Román, Szerb, Szlovák, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Surround
Lengyel - Surround
Török - Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:121 perc


2490 Ft.Nem kapható


1938. Indiana Jones ezúttal részben személyes okokból hagyja ott a tanári szobáját és csatolja fel ostorát. Hírt kap arról, hogy édesapját - akinek árnyékából számos kaland, eredmény és tudományos elismerés után sem volt még képes kilépni - elrabolták!



Kiderül, hogy idõsebb Jones professzor a nácik fogságában van. A németek tudják, hogy Jones titkos naplója számos olyan fontos feljegyzést tartalmaz, amely segíthet nekik közelebb kerülni néhány hõn áhított mûkincs lelõhelyéhez.



Ezúttal sem akármilyen ereklye után folyik a hajsza: a nácik a Szent Grált akarják megszerezni mindenáron, a kelyhet, amely a legenda szerint az örök élet kulcsa!



Indy kénytelen behatolni az oroszlán barlangjába - a nácik fõhadiszállására, hogy kiszabadítsa apját. A két Jones ettõl kezdve egyszerre lesz üldözött és üldözõ: életveszélyes kalandok tucatjain vereszik át magukat, hogy a németek elõtt kaparintsák meg a kelyhet, miközben sarkukban lohol az egész Harmadik Birodalom. A kalandok során fény derül arra is, honnan kapta ifjabb Jones az Indy nevet!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Bevezetõ - Spielberg és Lucas közremûködésével (feliratos)
Kisfilm - Indy barátnõi (feliratos)
Kisfilm - Indy barátai és ellenségei (feliratos)
Sztoribord a nyitójelenethez
Fotóalbum