Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ASTERIX AZ OLIMPIÁN (2 DVD)
ASTÉRIX AUX JEUX OLIMPIQUES (2008) - FRANCIA-SPANYOL-NÉMET

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Kaland, Vígjáték
Rendezte:Frédéric Forestier, Thomas Langmann
Szereplők:Gérard Depardieu, Alain Delon, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Vanessa Hessler, Jean-Pierre Cassel, Franck Dubosc, José Garcia, Stéphane Rousseau, Michael Schumacher, Adriana Karembeu, Zinédine Zidane, Tony Parker, Jean Todt
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:113 perc


2990 Ft.Nem kapható


Gyermekkori álomként kezdõdött: Thomas Langman arról álmodozott, hogy õ maga vigye vászonra Asterixet. És õ az, akitõl az apró gallok kalandjainak megfilmesítési ötlete is ered. Mindig is nagy rajongója volt Goscinny és Uderzo képregényeinek, és szentül hitt a teljes életnagyságú feldolgozás sikerében.



Az ASTERIX ÉS OBELIX-nek /Asterix et Obelix contre César, 1999/ Franciaországban 9 millió nézõje volt. Az ASTERIX ÉS OBELIX: A KLEOPÁTRA KÜLDETÉS-nek 2002-ben 15 millió. Ekkor született meg a harmadik terv: Thomas Langmann úgy döntött, most már õ veti bele magát az ötlet megvalósításába is. Igen hamar kiválasztotta a feldolgozásra szánt témát, mégpedig a ASTERIX AZ OLIMPIÁN-t, mert mint mondja, ez a leglátványosabb Asterix-kaland. A leginkább moziszerû, amely már a témájánál fogva is lehetõséget kínál arra, hogy különféle nemzetiségû színészek játsszanak benne. Ideális anyagnak találta ahhoz, hogy egy olyan filmet forgasson belõle, amely egyszerre vígjáték, ugyanakkor követi a nagyszabá-sú történelmi filmek hagyományait is, sõt még akció- és kalandfilm jellege is lehet.



Az ASTERIX AZ OLIMPIÁBAN két fõ irányvonal adott. Az egyik a Cézár és Brutus közti párviadal. Brutus Cézár fogadott fia, akinek más se jár a fejében, mint hogy cézár lehessen Cézár helyett. A másik vonal egy szerelmi szál egy fiatal gall és a görög hercegkisasszony között. Ugyanerre a nõre Brutus is feni a fogát, de kezét az apja az olimpia gyõztesének adja. Itt lép közbe Asterix és Obelix is, akik honfitársuk segítségére igyekszenek, hogy az elnyer-hesse a hölgy kezét és ily módon diadalmaskodhasson a szerelem. Brutus és a fiatal gall kö-zött olyan versengés alakul ki, amely nem feltétlen a fair-play elemeit hordozza magában...



Miután a képregényben is felvillan egy pillanatra, így a filmbe is belevarázsoltak néhány jele-netet, ahol a nagy sportlegendák segítenek a csábításban, és a kaland presztízsének emelésé-ben: Michael Schumacher Jean Todd istállójából indul kocsiversenyre, Zinédine Zidane, igazi egyiptomiként rúgja a labdát, vagy Tony Parker, aki megmutatja, milyen is lehetett az õskosarazás. A film a sportról, nemes versengésrõl és barátságról szól. …no és persze a totá-lis hülyeségrõl!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

1. LEMEZ:

Mozielõzetes, teaser
DVD-ajánlók

2. LEMEZ:

Bakik
Kisfilm - A rómaiak és a gallok bemutatása
Ksifilm - A sportolók bemutatása
Kisfilm - A jelmezek bemutatása
Werkfilm - Így készült a film...