Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HELLRAISER: HELLWORLD
HELLRAISER 8: HELLWORLD (2005) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Rick Bota
Szereplők:Lance Henriksen, Katheryn Winnick, Stelian Urian, Anna Tolputt, Khary Payton, Henry Cavill, Christopher Jacot, Catalina Alexandru, Doug Bradley
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:91 perc


1990 Ft.Nem kapható


A népszerû horrorsorozat nyolcadik része, a Hellraiser-Hellworld már a harmadik olyan epizód, amelyet a kiváló operatõr Rick Bota rendezésében láthatunk.
A történet kezdetén négy fiatal, Chelsea, Allison, Derrick és Mike a barátját, Adamet gyászolja, aki azért lett öngyilkos, mert teljesen belezavarodott egy bizarr internetes horrorjátékba, a Hellworldbe. Volt barátjuk, Jake õket hibáztatja, mert akkor sem szálltak ki a játékból, amikor már látszott, hogy Adam nem bírja cérnával.

A társaság késõbb meghívást kap egy exkluzív Hellworld buliba, amelyet egy elhagyatott villában tartanak. Az eredetileg vonakodó Chelsea is végül úgy dönt, hogy a többiekkel megy. Nagy meglepetésükre a buliban találkoznak Jake-kel. Jake azzal magyarázza, hogy egy fórumon összeismerkedett egy lánnyal, aki meghívta. A házigazda megmutatja nekik a saját hátborzongató mûgyûjteményét. Az este azonban egyre rémisztõbb lesz, és kiderül, hogy a fiatalok egy pokoli partira keveredtek. A cyberspace valósággá válik, és ráébrednek, hogy az a horrorvilág, amivel az interneten játszottak, most tényleg az életüket fenyegeti.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Ajánlók
Elõzetes