Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VESZETT KUTYA ÉS GLÓRIA (SZINKRONOS VÁLTOZAT) DVD
MAD DOG AND GLORY (1993) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:John McNaughton
Szereplők:Robert De Niro, Bill Murray, Uma Thurman, David Caruso, Mike Starr, Kathy Baker, Tom Towles, Anthony Cannata, J.J. Johnston, Richard Belzer, Paula Killen, Eddie Bo Smith Jr.
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:93 perc


1490 Ft.Raktáron
Használt


Wayne chicagói zsaru, aki a tisztességes polgárok védelmére tett esküt és aki a rosszfiúkat üldözi. Egy napon azonban a véletlen úgy hozza, hogy épp egy hírhedt rosszfiú életét sikerül megmentenie.



A különc Frank - aki nem csak tulajdonosa egy éjszakai klubnak, de humorosnak szánt mûsorszámmal is szórakoztatja a nagyérdemût - nem szeret senkinek az adósa maradni. És azt sem szereti, ha valaki neki tartozik. Wayne ugyancsak meglepõdik, amikor néhány nappal a Frankkel történt eset után egy csinos fiatal nõ kopogtat be hozzá.



Glóriát - aki éppen bátyja kártyaadósságát dolgozza le Franknél - a maffiózó küldte ajándékba egy hétvégére a zsaruhoz. Wayne természetesen azonnal visszautasítja a különös „küldeményt“, mert esze ágában sincs bármit is elfogadni egy gengsztertõl. Frank személyes sértésnek veszi a visszautasítást. Õ komolyan gondolta a barátságot... véresen komolyan.