Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BŰN ÁLLOMÁSAI (FÓRUM HOME KIADÁS)
THE YARDS (2000) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi
Rendezte:James Gray
Szereplők:Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron, James Caan, Ellen Burstyn, Faye Dunaway, Andy Davoli, Steve Lawrence, Tony Musante, Victor Argo, Tomas Milian, Robert Montano
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:110 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Leo Handler (Mark Wahlberg) mindig is a törvénnyel szemben álló, kisstílû csirkefogó volt, ám legvégül mégis teljesen ártatlanul vesztett rajta: olyan bûncselekményért vágták hûvösre, amit valaki más követett el.



Leo szabadulását követôen fogadalmat tesz, hogy innentôl kezdve aztán tényleg jó útra tér, ezért egy biztonságosnak tûnô családi vállalkozásban, rokonánál, Frank bácsinál (James Caan) vállal munkát, ahol újra összetalálkozik legjobb barátjával, Willie-vel (Joaquin Phoenix) és barátnôjével, Ericával (Charlize Theron). Leo úgy érezheti, hogy végre sínen van az élete, mivel családja generációk óta a New York-i metrókocsik felújításával és ôrzésével foglalkozik. Egy szép napon azonban Leo legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy a becsületes családi biznisz álcája mögött egy, a szabotálásra, korrupcióra, zsarolásra, sôt, gyilkosságra épülô hálózat rejtôzik. Hôsünknek eztán el kell töprengenie, hogy vajon melyik utat válassza: fogja be a száját és ússzon csendben az árral vagy a visszaéléseket leleplezve dobja fel a bûnözôket?



Nehéz kérdés, hisz az utóbbi esetben kénytelen lesz szembenézni New York legveszélyesebb famíliájával – a saját családjával!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Interjú a szereplõkkel és a rendezõvel
Kisfilm - A színfalak mögött (feliratos)
Elõzetes