Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JÁTSZ/MA - E.V. (ÚJ KIADÁS)
THE GAME (1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:David Fincher
Szereplők:Michael Douglas, Sean Penn, Deborah Kara Unger, James Rebhorn, Peter Donat, Carroll Baker, Anna Katarina, Armin Mueller-Stahl, Elizabeth Dennehy, Caroline Barclay, Daniel Schorr, John Aprea, Florentine Mocanu, Scott Hunter McGuire, Charles Martinet
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar, Román, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:122 perc


990 Ft.Nem kapható


2009 végén lesz újra kapható!!!



A sikeres és gazdag üzletember, Nicholas Van Orten éppen annak köszönheti sikerét és gazdagságát, hogy élete minden percét képes volt folyamatosan ellenõrzése alatt tartani. Minden lépése gondosan kalkulált és hideg fejjel végrehajtott volt, legyen az üzleti, vagy magánéleti.



48. születésnapján csak egy kicsit zökken ki a számára szokásos merevségbõl - addig, amíg egy percre nem kevésbé sikeres apjára gondol, aki éppen 48 évesen vetett véget az életének...



Nicholas azonban nem gondol az öngyilkosságra. Elégedett és kiegyensúlyozott. Öccse, Conrad meglepetés-ajándéka azonban nagyon felkeltette az érdeklõdését. Az ajándék nem más, mint egy kalandosnak ígérkezõ, profi szerepjáték, amely egy kis idõre - legalábbis az öccs ígérete szerint - átlagos üzletemberek számára soha meg nem tapasztalható izgalmakat ígér.



Nicholas kezdetben élvezi a játszmát, de aztán olyan dolgok történnek körülötte, hogy kénytelen feltenni magában a kérdést: vajon még mindig csak egy ismeretlen zseni által tökéletesen kontrolált játék mit sem sejtõ fõszereplõje, vagy egy pokoli terv áldozata, akinek éppen most teszik tönkre az életét?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Kisfilm - Színfalak mögött a Játsz/Ma
Kisfilm - A forgatásról
Sztoribord
Elõzetes
Képgaléria - Látványtervek
Próbafelvétel - CGI próbák kommentárral
Audiókommentár - David Fincher, Michael Douglas és mások közremûködésével
Alternatív befejezés