Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BOB ROBERTS
BOB ROBERTS (1992) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Tim Robbins
Szereplők:Alan Rickman, David Strathairn, Giancarlo Esposito, Helen Hunt, Susan Sarandon, Tim Robbins, Peter Gallagher, Jack Black, John Cusack, Fred Ward, James Spader, Jeremy Piven, Ray Wise, Gore Vidal, Brian Murray, Rebecca Jenkins, Harry J. Lennix, John Ottavino, Tom Atkins, Merrilee Dale, Kelly Willis, Eva Amurri
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Tim Robbins írója, rendezõje és fõszereplõje is egyben a Bob Roberts címû filmnek, amely szatirikus felvilágosítás, dokumentumszerû utazás az amerikai politika világába, ahol egy politikusnak nem csak a beszédei és tévészereplései hordozhatnak üzenetet.



Ez az az ország, ahol minden lehetséges, ahol egy fülbemászó dallam is jelenthet egyenes utat a politikai karrier csúcsára. Az egyik szenátor-jelölt egy népdalénekessel karöltve olyan zeneszámot alkot, ami lepipálja a legügyesebb PR-osokat is. Hamarosan a slágerlisták élére kerülnek, bizonyítva, hogy manapság az image, egy jó dallam és egy csipetnyi vegytiszta szentimentalizmus többet ér, mint a tartalom és a részletek. Elképesztõbb a Watergate-ügynél és nagyobb filmtörténeti mérföldkõ egy B-kategóriás Ronald Reagan filmnél: a Bob Roberts lerántja a leplet a politikáról.