Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A HALÁLRAÍTÉLT
THE CONDEMNED (2007) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Scott Wiper
Szereplők:Vinnie Jones, Madeleine West, Steve Austin, Robert Mammone, Tory Mussett, Manu Bennett, Rick Hoffman, Masa Yamaguchi, Emelia Burns, Dasi Ruz, Marcus Johnson, Nathan Jones, Luke Pegler, Sam Healy
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:119 perc


990 Ft.Nem kapható


A termékfotó csak illusztráció, a hivatalos borítóképet a kiadó még nem bocsátotta rendelkezésünkre!



Jack Conrad (Steve Austin) halálbüntetésének végrehajtására vár egy korrupt közép-amerikai börtönben. Egy nap felkeresi egy menõ televíziós producer, aki ajánlatot tesz: visszanyerheti szabadságát, ha részt vesz egy illegális valóságshow-ban. A feladat: egy lakatlan szigeten megküzdeni a világ különbözõ szegleteibõl érkezõ kilenc másik halálraítélttel. Nincs lehetõség menekülésre, és milliók nézik a cenzúrázatlan erõszakot. Csak egy maradhat életben, a legkeményebb harcos. Ki lesz az?



A pankrátor-szupersztár világbajnok „Stone Cold” Steve Austin olyan ellenfelekkel küzd meg, mint Vinnie Jones (A Ravasz, az Agy, és két füstölgõ puskacsõ, Gépállat SC), és Rick Hoffmann (Véres munka, Mobil).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes
Kisfilm - Capital Carnage után újra
Kisfilm - Stone Cold a film világában
Kisfilm - A forgatókönyv...
Werkfilm - Így készült - Kezdõdhet a játék; Fájdalom klub; A vezérlõteremben; Veszedelem a szigeten; Mi vagyunk az elátkozottak?